Bogati vlasnik postaje frustriran

Benzema i Higuain odbili PSG

Gonzalo Higuain i Karim Benzema odbili su ponude PSG-a da pređu u ovaj pariški klub.  

Šeik Al-Khelaifi je od svog dolaska u ovaj francuski klub potrošio oko 250 miliona eura na pojačanja, ali sada postaje pomalo frustriran zbog činjenice da ga neke zvijezde odbijaju.

 

Al-Khelaifi je u klub već doveo velika imena kao što su Javier Pastore, Ezequiel Lavezzi i Zlatan Ibrahimović, međutim kako navodi Marca u zadnje vrijeme odbili su ga Karim Bezema i Gonzalo Higuain.

 

Navodno je bogati vlasnik PSG-a bio spreman ponuditi za Benzemu dosta veću cifru od one koju je Real Madrid platio Lyonu za ovog francuskog napadača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Budući da je PSG sinoć teškom mukom i zahvaljujući raspoloženom Zlatanu Ibrahimoviću samo remizirao sa Lorientom, pretpostavlja se da prelazni rok za Parižane još nije gotov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.