Napadača muči konjunktivitis

Balotelli propušta meč protiv Engleske

Napadač prvaka Engleske,Manchester Cityja i reprezentacije Italije, Mario Balotelli neće igrati u prijateljskom susretu njegove reprezentacije i Engleske, ove srijede u Bernu.  

Balotellija muči konjunktivitis tako da ga je selektor Cesare Prandelli zamjenio napadačem Udinesea, Diegom Fabbrinijem.

 

Pretpostavlja se da je upravo zbog tog problema, Balotelli propustio i jučerašnji duel finala Community Shielda između njegovog Manchester Cityja i londonskog Chelseaja, kog je engleski prvak riješio u svoju korist rezultatom 3:2.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Spomenimo i da u engleskoj reprezentaciji zbog povreda neće biti golmana Joea Harta, napadača Daniela Sturridgea i krilnog igrača Alexa Oxlade-Chamberlaina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.