Odavanje počasti poginulim policajkama

Igrači Manchester Uniteda večeras nose crne trake oko ruke

Trener Manchester Untieda, Sir Alex Ferguson potvrdio je da će njegovi igrači u večerašnjem susretu Lige prvaka protiv Galatasaraya nositi crne trake oko ruke.

Crveni đavoli su se na ovaj potez odlučili da bi odali počast dvijema pripadnicama policije Manchestera koje su poginule u utorak vršeći svoju dužnost.

 

"Jako smo tužni zbog tragičnog gubitka dvije mlade policajke koje su štitile našu zajednicu", kazao je Ferguson za zvaničnu stranicu kluba te je dodao:

 

"Fiona i Nicola su bile cijenjeni članovi policije Manchestera i lokalne zajednice. Naše misli i molitve su sa njihovim porodicama i prijateljima u ovim tužnim vremenima".

 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica između Manchester Uniteda i Galatasaraya počinje večeras u 20:45.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.