United preokrenuo protiv Cluja

Ferguson: Naša najveća snaga je u napadu

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson pohvalio je svoj napadački dvojac nakon sinoćnje pobjede nad Clujom u okviru Lige prvaka.

Veteran na klupi Manchester Uniteda bio je zadovoljan učinkom svojih napadača, koji su preokrenuli rezultat protiv Cluja, kojeg je Pantelis Kapetanos doveo u vodstvo u Rumuniji sinoć.

Međutim, United je preokrenuo u režiji Wayne Rooneya i Robina van Persia. Prvi je asistirao, a drugi pogađao, i tako dva puta za pobjedu Manchester Uniteda sa 2:1.

"Snaga naše ekipe je u napadu. Asistencija i završeta su bili sjajni u oba navrata. Bio je to fantastičan finiš, ali i sjajna Wayneova asistencija. Kod drugog gola sam mislio da je Robin neće moći stići, ali je uspio i pogodio. Definitivno imamo najbolji napad u Evropi", smatra Ferguson.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.