Ibričić standardan u prvoj postavi

Četvrtfinale kupa Hrvatske

Hajduku dolazi Belupo, Dinamo u Unešiću

E. Škorić

Danas su na rasporedu prve utakmice četvrtfinala kupa Hrvatske, Hajduk dočekuje Slaven Belupo, a prvoplasirani Dinamo ide na "relaksaciju" u Unešić kod trećeligaša.

Najzanimljivija utakmica četvrtfinala je ona u Splitu gdje se sastaju Hajduk i Slaven Belupo. U redovima splitskih "bilih" će nadamo se ponovo zaigrati naši reprezentativci Senijad Ibričić, Boris Pandža i Mladen Bartolović.

Hendikep za Hajduk je neigranje mladog hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića, a upitan je i nastup mladog Tičinovića. No, bez sumnje Hajduk je favorit u današnjoj utakmici. Nadamo se dobroj igri naših igrača u bijelom dresu.

Prvoplasirani Dinamo ima priliku istresti svoje frustracije za poraz od Tottenhama, jer ide u goste trećeligašu Zagori u Unešić. Zbog ozljeda u ekipi Dinama neće biti Mandžukića i Drpića, a iz privatnih razloga na put nije pošao ni naš bivši reprezentativac Mirko Hrgović.

Hrgović navodno ne želi putovati u Unešić, jer "hajdučko srce" nije spremno susresti se sa domaćim navijačima. Branko Ivanković ga je poštedio i ostavio u Zagrebu.

U Rijeci će se sastati domaća Rijeka i Zagreb, a ova utakmica je jedna od najtežih za prognozere od današnjih susret. Riječani su u nedjelju na svom terenu izgubili u prvenstvu od Intera iz Zaprešića, pa bi se svojim navijačima mogli iskupiti na današnjoj utakmici.

Još jedna nižerazrednik je "zalutao" u osam elitnih klubova Hrvatske, dakako riječ je o Pomorcu, a priliku za povijesni uspjeh imat će uspiju li slaviti danas protiv Cibalije.

 

Prvi susreti 1/4 Kupa Hrvatske:

Hajduk - Slaven Belupo
Zagora U. - Dinamo Zag.
Rijeka - Zagreb
Pomorac - Cibalija

Pomorac i Cibalija, kao i Zagora i Dinamo igraju od 14:00, a utakmice u Splitu i Rijeci počet će tri sata kasnije, u 17:00.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.