Trener Redsa o transferima

Rodgers: Sturridge bi mogao biti jedino pojačanje u januaru

Trener Liverpoola, Brendan Rodgers je otkrio kako bi Daniel Sturridge mogao biti jedino pojačanje njegove ekipe u januarskom prelaznom roku.

Šef stručnog štaba Redsa je također otkrio kako nema nikakvih novosti vezanih za navodne mete Liverpoola, Toma Incea i Jacka Butlanda.

 

"Nećemo imati mnogo novca da uradimo još nešto u prelaznom roku", rekao je kratko Rodgers te se osvrnuo na odlazak Joe Colea u West Ham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Joe je dobar momak. Znam ga dugo vremena. Dobar je čovjek, otišao je kući da igra, voli taj klub. Obje strane idu dalje", rekao je Rodgers na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.