Detalj sa prijateljske utakmice Širokog Brijega i Veleža

Večeras „Plavo-bijela noć“

Široki i Dinamo sutra na Pecari

Prometno je na Pecari ovih dana. Pored dolaska Dinama i utakmice  sutra (subota, 2.veljače) u klubu su zauzeti i organizacijom „Plavo-bijele noći“ NK Široki Brijeg, koja je na rasporedu večeras.

Tradicionalna „Plavo-bijela noć“ NK Široki Brijeg će biti donatorska, a pored uglednika iz svih sfera života gostovat će i vodstvo i igrači GNK Dinamo.

U subotu 2. veljače u 14:00 sati na Pecari će biti odigran susret između Širokog Brijega i Dinama koji će biti humanitarnog karaktera za pomoć udruzi „fra Mladen Hrkać“.

„Cilj ove udruge je pomoć obiteljima slabijeg imovinskog stanja kada trebaju medicinsku pomoć u bolnicama u Zagrebu. Udruga za te obitelji osigurava smještaj, prijevoz i prehranu. Odlučili smo ovu utakmicu iskoristiti u humanitarne svrhe i ovom prilikom pozivam sve koji mogu da dođu i kupe ulaznicu. Ja se nadam da će nas poslužiti i vrijeme i da će stadion biti popunjen.“, rekao je na konferenciji za medije predsjednik Širokog Brijega Zlata Mijo Jelić.

Što se tiče igračko kadra te detalja o pripremama koje su u toku govorio je trener Širokog Slaven Musa.

„Trenažni proces ide po planu. Imamo vrhunske uvjete ovdje za rad. Bez obzira na rezultat protiv Veleža u prvom pripremnom susretu, možemo biti zadovoljni prikazanim. U toj utakmici nisu igrali Damir Džidić, Dino Ćorić i Jure Ivanković ali sada su svi u punom trenažnom procesu osim Ćorića.“, rekao je Musa te se osvrnuo na prijateljsku utakmicu protiv zagrebačkog Dinama:

„Svakako da je to blagdan nogometa kad vam dolazi Dinamo koji je vrhunski organiziran klub i jedan od najboljih u regiji. Mi ćemo dati sve od sebe, pokušati koliko možemo da se suprotstavimo i da prikažemo ono najbolje i budemo pravi.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.