Nastavlja se ABA liga

Široki WWin gostuje kod Budućnosti

Nakon stanke zbog odigravanja završnica košarkaških Kupova nastavlja se natjecanje u ABA ligi.

Široki WWin je u posljednjem kolu prije stanke gostovao kod Zadra gdje je upisao vrlo važnu pobjedu (81:76), a sada im slijedi još jedno teško gostovanje u Podgorici kod Budućnosti.

Svakako da je momčad Dejana Radonjića favorit u ovom susretu, ali sigurno je i to da se momčad s Pecare neće unaprijed predati te će tražiti svoju priliku, a šansu vide i u umoru Podgoričana koji nastupaju u okviru Eurokupa.

„Imali su teško gostovanje u Rusiji i sigurno da su umorni gdje mi vidimo našu priliku ali su isto tako mlada momčad, agresivna i borbena te su i dalje favoriti protiv nas. Mi dobro radimo i pokušat ćemo im se suprotstaviti i ukoliko se ukaže prilika uzeti pobjedu.“, rekao je kapetan momčadi Širokog WWin Josip Bilinovac.

„Umor i loša forma Budućnosti je dvosjekli mač. S jedne strane je dobro što nisu u formi, a s druge loše što će oni poduzeti sve i sigurno dati maksimum da se vrate u pobjednički ritam. U borbi su za Final Four  ABA lige i u tom slučaju svaka pobjeda im je važna, a pogotovo ona kod kuće i sigurno da su favoriti protiv nas, no to ne znači da ćemo se mi unaprijed predati.“, rekao je trener Širokog Damir Vujanović.

Što se tiče igračkog kadra Širokog jedino Dalibor Peršić ima problema sa rukom dok su ostali igrači spremni.

Susret između Budućnosti i Širokog WWin na rasporedu je večeras u Podgorici s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.