Fantastični Kolumbijac seli na Old Trafford?

Marca tvrdi: United jako blizu dovođenja Radamela Falcaa

Vodeće španske sportske novine, Marca jutros su izbacile jako zanimljiv tekst i tako uzburkale Otok. 

Prema pisanju Marce Manchester United je jako blizu dovođenja Radamela Falcaa. Izvori bliski klubu tvrde da je ekipa sa Old Trafforda već započela pregovore sa Jorgandžijama i da su isti u jako odmakloj fazi. Spominje se cifra od 55 miliona eura koju je Alex Ferguson navodno spreman izdvojiti za Kolumbijca. 

 

Ova vijest neće obradovati navijače Chelseaja i Real Madrida koji su se nadali da će Falcao završiti u njihovim redovima. Vidjet ćemo da li ćemo naredne sezone biti u prilici da gledamo jedan od najjačih napada svih vremena. Van Persie - Rooney - Falcao. 

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Falcao je ove sezone postigao 34 gola u 41 utakmici za klub i reprezentaciju. Prošle sezone je skupio 39 golova u 52 utakmice.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.