"Situacija oko povratka Coste je komplikovana"
EPA

Predsjednik Atletico Madrida

"Situacija oko povratka Coste je komplikovana"

E. Ganibegović

Predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo tvrdi kako je optimističan oko realizacije transfera Diega Coste iz Chelseaja.

Jorgandžije cijeli prijelazni rok rade na povratku Coste, ali do sada aktualni prvak Engleske ne želi da ga pusti, uprkos tome što ne planiraju da ga zadrže.

"On ima ugovor sa drugim klubom, pa je prirodno što je situacija komplikovana", rekao Cerezo za El Larguero show, a onda dodao:

"Želimo da ga dovedemo, radimo na tome, ali sve dok Chelsea ne pristane na njegov transfer, on će ostati njihov igrač."

"Na odmoru je normalno da se dobije koja kila više, međutim mi moramo shvatiti da je Costa veliki profesionalac i on zna kako treba da bude spreman, kada je to potrebno."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da li sam optimista u njegovom dolasku? Naravno da jesam, uvijek sam bio optimista."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi