Zaha spasio United poraza

United jedva do remija, prelijep gol Minamina

Navijači Manchester Uniteda ne mogu nikako biti sretni. Crveni đavoli upisali su remi na pripremama u Japanu, a spasili su se golom u posljednjim minutama susreta.

Susret je završen rezultatom 2:2. Domaći su u vodstvo stigli u 34. minuti susreta, a strijelac je bio Sugimoto, nakon velike greške Smallinga. 

Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja. Nakon devet minuta igre u nastavku susreta United je izjednačio, a strijelac je bio Kagawa. 

Osaka je do novog vodstva stigla u 63. minuti preko Minamina, a United je poravnao u 90. minuti susreta, a strijelac je bio Zaha. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.