Agent tvrdi

"Sretan je u Cityju i želi na Etihadu da završi karijeru"

Edmir Škorić

Prema riječima agenta, Yaya Toure je sretan u Manchester Cityju i želi tu da ostane.

Često se pisalo kako 31-godišnji veznjak nije zadovoljan na Etihadu i kako želi da ode iz kluba, ali njegov agent Dimitri Seluk tvrdi drugačije.

"Yaya voli City i, bez obzira na ono što je govorio, sretan je u klubu. U svari, on tu želi ostati do kraja. Najviše bi volio da završi karijeru u Cityju, a da zatim radi u klubu", kazao je Seluk, dodavši:

"Zato želim od Cityja novi ugovor za Yayu. Njemu je stalo da bude dio ovog kluba u budućnosti. Ne radi se o novcu. On želi da ga se poštuje. Bilo bi dobro da radi naprimjer kao sportski direktor po završetku karijere".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.