MUP zabranio dolazak navijača

Zabranjen dolazak navijačima Željezničara na Pecaru

Midhat Šljivak

Nakon što su večeras na Grbavici napadnuti mladi fudbaleri Širokog Brijega, MUP Zapadnohercegovačkog kantona donio je odluku o zabrani prisustva gostujućih navijača u nedjelju na Pecari.

Utakmica 17. kola Premijer lige BiH koja se igra sutra od 18 sati proteći će bez prisustva navijača Plavih s Grbavice, a u MUP-u su se na ovaj potez odlučili iz sigurnosnih razloga.

Obavještavamo javnost da je iz sigurnosnih razloga zabranjen dolazak gostujućih navijača na utakmicu 17. kola Premijer lige koja će se u nedjelju 15. marta, s početkom u 18:00 sati, održati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, a u kojoj će se sastati NK Široki Brijeg i FK Željezničar iz Sarajeva, navodi se u saopštenju MUP-a ZHK.

Tako će Željezničar sutra na Pecari biti bez podrške navijača u jako važnoj utakmici za ostatak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.