"Na Pecari uvijek želimo tri boda, pa tako i protiv Želje"
Foto: nk-sirokibrijeg.com

Slaven Musa, trener Širokog Brijega:

"Na Pecari uvijek želimo tri boda, pa tako i protiv Želje"

U derbiju 17. kola BH Telecom Premijer lige na Pecari će lider domaćeg šampionata, sastav Širokog Brijega, ugostiti četvrtoplasirani Željezničar.

Oba tima početak proljetnog dijela sezone otvorila su pobjedama, a Širokobriježani trenutno imaju četiri boda više od svog narednog protivnika.

"Bez obzira protiv koga igramo na Pecari uvijek želimo tri boda pa tako i protiv Željezničara. Našeg tradicionalnog rivala maksimalno respektujemo, ali Široki Brijeg ima kvalitetu za pobjedu", kazao je trener Širokog Brijega Slaven Musa na press-konferenciji koja je upriličena povodom duela sa Željom.

Za susret protiv najtrofejnijeg bh. kluba Musa definitivno neće moći računati na povrijeđenog Taija, dok je Ćorluka nedovoljno oporavljen, a manjih problema s povredama imaju Karačić i Ćorić. U početni sastav Širokog Brijega gotovo sigurno se vraćaju Wagner i Kresinger, koji su odmarali u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Mladosti iz Velike Obarske.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Derbi susret 17. kola BH Telecom Premijer lige Široki Brijeg – Željezničar igra se u nedjelju, 15. marta od 18 sati, a NK Široki Brijeg donirat će kompletan prihod od prodaje ulaznica Domu "Marija - naša nada".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti