Ronaldo se vraća?

Ferguson posjetio Ronalda, temu razgovora lako je pogoditi

Edmir Škorić

Sir Alex Ferguson boravio je proteklog vikenda u Španiji.

Legendarni trener Manchester Uniteda, koji i dalje obavlja poslove na Old Traffordu, otišao je u Španiju i navodno s jednim razlogom.

Naime, ranije se često pisalo o povratku Cristiana Ronalda u Manchester, a posljednjih mjeseci Portugalac je dosta nervozan, pomalo i tužan. 

Španski mediji tvrde da Ronaldu ne odgovara Bale, da njih dvojica nikako ne mogu da igraju u istom timu i da je to jedan od razloga zašto Ronaldo često gubi živce u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ferguson je gledao meč Reala i Levantea, te se, prema navodima medija, sastao s Ronaldom. Ne treba dovoljno govoriti koliko su bliski Ferguson i Ronaldo i vjerovatno već znate koja je to bila tema njihovog razgovora.

Sve ukazuje na to da bi Ronaldo mogao da napusti Madrid i ponovo obuče dres Crvenih vragova. United ima jake sponzore i dobar budžet, pa možemo da priželjkujemo još jedan veliki transfer. Možda već na ljeto...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.