Sa Old Trafforda na Stamford Bridge?

Falcao napušta United

Sa Old Trafforda na Stamford Bridge?

Edmir Škorić

Radamel Falcao će, kako sada stvari stoje, napustiti Manchester United.

Falcao je došao na posudbu do kraja sezone iz Monaca i ostao bi tu i duže da se dokazao. No, četiri postignuta gola nisu impresionirala čelnike Uniteda i menadžera Louisa van Gaala.

Nekako je siguran odlazak Kolumbijca sa Old Trafforda i sada je pitanje gdje že nastaviti karijeru.

Nekoliko timova želi da dovede Falcaa, a među njima su londonski Chelsea i Tottenham. I jednima i drugima je sasvim u redu da mu nastave plaćati 265.000 funti sedmično.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim spomenutih klubova, Falcaa želi i Juventus, ali pitanje je može li torinski klub plaćati Falcau koliko i engleski klubovi. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.