Otišli ligamenti

Italija bez Marchisija protiv Bugarske

Fudbalska reprezentacija Italije uoči kvalifikacijske utakmice sa Bugarskom ostala je bez veznog fudbalera Claudija Marchisija.

Marchisio je na posljednjem treningu doživio povredu, a kako prenose italijanski mediji, navodno su nastradali ligamenti desnog koljena.

Iako još uvijek nije poznato koliko će fudbaler Juventusa morati pauzirati, u ovom trenutku sigurno je da će propustiti i prijateljsku utakmicu sa selekcijom Engleske. 

Osim Marchisija otpali su i Alessandro Florenzi i Manuel Pasqual, međutim situacija s Marchisijom izaziva najveću zabrinutost u italijanskom taboru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.