Marchisio: Prezadovoljan sam. Sad idemo po titulu!

Marchisio zadovoljan

Marchisio: Prezadovoljan sam. Sad idemo po titulu!

Midhat Šljivak

Vezni igrač italijanske reprezentacije Claudio Marchisio bio je prezadovoljan pobjedom nad Njemačkom, ali je istakao kako je to samo mali korak do titule prvaka, te da namjeravaju dati sve od sebe da pobjede u finalu.

"Prezadovoljan sam, ali očekujem da ću biti još zadovoljniji nakon finala. Opstali smo u drugom poluvremenu, iako smo imali velike prilike da postignemo i treći gol. Ono što je najbitnije je pobjeda. U finalu protiv Španije moramo da damo sve od sebe, izvučemo posljednji atom snage i dođemo do titule prvaka," rekao je Marchisio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.