Marchisio: Imao sam halucinacije tokom sinoćnje utakmice

Italijan se žale na vremenske uslove

Marchisio: Imao sam halucinacije tokom sinoćnje utakmice

Italijani su pobijedili Englesku u jednoj od najzanimljivijih utakmica rvog kola na Mundijalu, ali su svi imali mnogo zamjerki na uslove u kojima se igralo.

Selektor Prandelli prvi se požalio, a nakon njega i Marchisio i Balotelli.

„Važno je da smo uspjeli pobijediti, pogotovo zato što je igranje u ovakvoj vlazi bilo jako teško. U određenim sam se trenucima osjećao kao da imam halucinacije,“ priznao je Marchisio, a požalio se i strijelac drugog pogotka Mario Balotelli.

„Klimatski uslovi su bili grozni. Bilo je prevruće. Mučili smo se, ali važno je da smo pobijedili.“ Uslove u Manausu u srijedu će upoznati i igrači susjedne Hrvatske koji na Areni Amazonia igraju protiv Kameruna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.