Pridružuje se Sušiću i Dupovcu

Crnov potpisao za moldavski Sheriff Tiraspol

Ivanu Crnovu na kraju sezone ističe ugovor sa mostarskim Zrinjskim, a u posljednje vrijeme se mnogo špekulisalo o njegovoj narednoj destinaciji. 

Kako saznaje SportSport.ba, ponajbolji igrač Zrinjskog karijeru će nastaviti u redovima višestrukog moldavskog prvaka Sheriffa iz Tiraspola, što nam je potvrdio i sam Crnov. 

"Istina je da sam potpisao za Sheriff i dres kluba iz Tiraspola ću nositi u naredne tri godine. Želio bih prije toga iz Zrinjskog otići sretan, a to ću uspjeti jedino ako izborimo plasman na evropsku scenu", kazao je Crnov za SportSport.ba.

Podsjećamo, Crnov je prošle sezone bio ključni igrač Mostaraca u pohodu na osvajanje naslova prvaka, a u Sheriffu će ga dočekati bh. internacionalci Amer Dupovac i Mateo Sušić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.