Šćepanović: Djeluje nemoguće, ali nismo odustali od titule

Očekuje pobjedu protiv Olimpica

Šćepanović: Djeluje nemoguće, ali nismo odustali od titule

Zrinjski će u subotu na stadionu Pod Bijelim brijegom u okviru pretposljednjeg kola BHT Premijer lige BiH ugostiti Olimpic. 

Vezni fudbaler mostarskog kluba Vučina Šćepanović najavio je pobjedu u borbi za izlazak na evropsku scenu, iako naglašava da je Olimpic težak protivnik. 

"Očekuje nas teška utakmica protiv Olimpica, ali u ovom trenutku mi smo u prednosti. Treba uzeti u obzir da je Olimpic više skoncentrisan na uzvratni meč finala Kupa i smatram da možemo osvojiti tri boda", kazao je Šćepanović i nastavio: 

"Predstojeće dvije utakmice su od velikog značaja za borbu za Evropu. Vjerujemo da ćemo uspjeti u tome, ali nismo odustali ni od titule. Istina, djeluje nemoguće jer Sarajevo gostuje Vitezu, koji ne slovi za toliko jakog protivnika", zaključio je Šćepanović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Zrinjski nakon 29. odigranih kola zauzima trećeplasiranu poziciju sa pet bodova manje u odnosu na prvoplasirano Sarajevo. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.