Hodžićev gol o kojem će se dugo pričati

Mamić: Najspektakularniji gol koji sam vidio

A. Beganović

U okviru 3. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva Dinamo je na krilima sjajnog Armina Hodžića sa ubjedljivih 5:1 savladao Inter, te je tako stigao do prvog trijumfa u prvenstvu.

Nakon dva uvodna remija, fudbaleri Dinama su konačno zaigrali onako kako se to od njih i očekuje, a duel sa Interom obilježio je mladi reprezentativac naše zemlje i nekadašnji igrač Željezničara Armin Hodžić.

Bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler je postigao tri gola, a o prvom koji je postigao popularnim škaricama još dugo će se pričati.

Njegovu sjajnu igru pohvalio je i trener Dinama, Zoran Mamić, koji rijetko u svojim javnim istupima hvali pojedinca. No, ovaj put nije imao izbora.

"Kada smo ga kupili iz Liverpoola, vjerovali smo u njega. Platili smo ozbiljan novac i drago mi je da pokazuje o kakvom se igraču radi. No, ovo je tek početak. Svakom treneru je radost imati u timu takvog igrača", istakao je Mamić pa dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jesam li vidio ikada takav gol? Rijetko kada, stvarno rijetko. Ovo je jedan od najspektakularnijih golova koje sam vidio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.