Dinamo u krizi: Treći susret u sezoni, treći put 1:1

I Osijek uzeo bod Dinamu

Dinamo u krizi: Treći susret u sezoni, treći put 1:1

A. Beganović

Fudbaaleri aktuelnog hrvatskog prvaka Dinama niti u trećem zvaničnom susretu nisu stigli do pobjede.

Nakon što su u 1, kolu hrvatskog fudbalskog prvenstva u Zagrebu remizirali sa Hajdukom (1:1), pa zatim u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka istim rezultatom remizirali sa Folom, večeras su izabranici Zorana Mamića u 2. kolu HNL-a podijelili bodove sa Osijekom i opet je rezultat glasio 1:1.

Sjajan susret su u Gradskom vrtu odigrali Osijek i Dinamo, a u prvih 15 minuta pala su dva pogotka. Osijek je preko Radotića stigao do prednosti u 11. minuti, da bi četiri minuta kasnije Soudani pogodio za 1:1.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, iako je bilo mnogo prilika s obje strane. Dosta zanimljivo je bilo u samoj završnici kada je Osijek imao veliku priliku, no istu nije iskoristio, a malo zatim je Henriquez pogodio stativu gola domaćina.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.