Sušić kao Turković

Hajduk se iz Pule vratio bez Sušića, razlog bizaran

Neuobičajeni završetak imalo je Hajdukovo gostovanje u Puli, na kojem su izabranici Damira Burića poraženi rezultatom 4:1. 

Naime, bosanskohercegovački reprezentativac Tino Sven Sušić uoči povratka je prijavio kako se ne osjeća najugodnije u avionu, te je zamolio da ga puste natrag u Split kombijem. 

Hajduk je u prošlosti imao još jednog igrača koji je imao strah od letenja, a radi se o Almiru Turkoviću. Bh. fudbaler je po Evropi putovao s automobilom, a uzrok njegovih strahova bile su velike turbulencije koje je doživio u avionima dok je igrao u Japanu.

Što je zaista u pitanju kod Sušića, teško je reći. Štoviše, s reprezentacijom BiH je normalno letio na Svjetsko prvenstvo u Brazil, kao i ove godine sa Hajdukom u Estoniju i u Koper. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.