"U Hajduku prednost imaju igrači jedne menadžerske agencije"
Foto: EPA

Sead Sušić razočaran

"U Hajduku prednost imaju igrači jedne menadžerske agencije"

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Tino Sven Sušić mogao bi napustiti Hajduk.

Naime, novi trener Hajduka Damir Burić ne pruža priliku bosanskohercegovačkom vreprezentativcu što je jako naljutilo njegovog oca Seada, koji će u narednim danima s čelnicima Hajduka porazgovorati o Tinovom statusu.

Sead je razočaran, a poslao je i poruku koja se sasvim sigurno neće svidjeti nikom u Hajduku.

"Kako će netko doći na ideju da iskrca 2,5 milijuna eura za igrača koji sjedi na klupi. Najpametnije je, brate, da ga puste, da se mi ne zafrkavamo ovako, neka dadnu raskid. Došao je džaba, odšteta nije plaćena.. Za Vršajevića su dali 50.000 eura, a pustili su ga bez odštete. Neka onda i Tina puste. Traže pare, a on ne igra", prenose hrvatski mediji Sušićevu izjavu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Mikanović je tokom priprema postao standardni desni bek, on možda i nije igrač velikog formata, ali je sigurno mogao napredovati. No, njega su pustili za 400.000 samo da bi otvorili mjesto Franu Tudoru. E, pa kad Tino nema mjesta pokraj Caktaša, Balića, Roguljića i Malokua, neka i njega puste. Otvoreno ću kazati da u Hajduku prednost imaju igrači koje dovodi jedan agent, odnosno igrači jedne menadžerske agencije", dodao je Sušić stariji.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.