Sjajna forma našeg mladog reprezentativca

Hodžić postigao dva gola i donio Dinamu pobjedu

Armin Hodžić je, nakon hattricka protiv Intera u prošlom kolu, i večeras imao svoju noć. Bh. internacionalac je postigao dva nova pogotka u modrom dresu i tako svom klubu donio pobjedu na gostovanju kod Zagreba (2:0).

Igrao se trinaesti minut kada je Dinamo došao u vodstvo. Armin Hodžić je iskoristio kardinalnu grešku odbrane Zagreba i bez problema pospremio loptu u mrežu. Bio je to rezultat prvog poluvremena, koji je bio na snazi sve do 72. minute.

Dvadesetak minuta prije kraja, riješeno je pitanje pobjednika u zagrebačkom derbiju. Ponovo je strijelac Hodžić, koji je lijepo zaobišao Livakovića i pogodio za konačni rezultat utakmice. Bio je to peti gol Hodžića u ovoj sezoni, pa se naš napadač u ovom trenutku nalazi na prvom mjestu liste strijelaca.

HNL, 4. kolo:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zagreb - Dinamo 0:2 (Hodžić 13', 72')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.