Optimizam u redovima Željezničara

Beganović: Na Pecaru idemo po bodove

Edmir Škorić

U velikom derbiju bosanskohercegovačkog fudbala, koji se igra u nedjelju u Širokom Brijegu, snage će odmjeriti istoimena domaća ekipa i Željezničar.

Plavi nakon pobjede u Vitezu dišu mnogo lakše, a svi su u taboru Željezničara uvjereni da mogu i u Širokom Brijegu do pozitivnog rezultata.

Jedan od onih koji s mnogo optimizma gledaju na duel na Pecari je i mladi napadač Dženis Beganović.

""Iza nas je teška utakmica u Vitezu, no uspjeli smo slaviti. U Širokom želimo izvući što bolji rezultat. Idemo na Pecaru po bodove, pa kako na kraju bude", istakao je napadač Plavih, Dženis Beganović.

"Kvesić i Bajić će nam nedostajati, bili su standardni prvotimci. Umorni smo bili od Evrope, od putovanja. Sada se okrećemo prvenstvu, moramo dati svoj maksimum kako bismo ostvarivali što bolje rezultate.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.