Plavi žele trijumfovati na Pecari

Kokot: Ne idemo s bijelom zastavicom u Široki

Edmir Škorić

Napadač Željezničara Zoran Kokot priželjkuje povoljan rezultat Plavih na Pecari.

Željo je loše startao u prvenstvu, doživio je dva poraza, no pobjeda u Vitezu donijela je 'mir u kući'. 

"Sigurno da smo bili umorni poslije evropskih utakmica. Radimo manjim intenzitetom u zadnje vrijeme, ali sada ćemo se malo više posvetiti prvenstvu. Ispred nas su teške utakmice", kazao je Kokot za naš portal, dodavši:

"Svakako je Široki jedna od najboljih ekipa u ligi, ali ne idemo tamo pod bijelom zastavom. Igrali smo prošel sezone dobro na Pecari, osvojili smo bod, pa se nadam da ćemo i ovaj put biti dobri".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nedostajat će Bajić i Kvesić, to se vidi, osjetljivo je, na tim mjestima trebaju da se uigraju igrači. No, to je fudbal, igrači često odlaze i dolaze", rekao je Kokot na kraju našeg razgovora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.