Hoće li Luka Jović napustiti Marakanu?

Torino blizu dovođenja Zvezdinog čuda od djeteta

Italijanski mediji donose vijest da bi supertalentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Jović karijeru mogao nastaviti u Torinu.

Čelni ljudi popularnih Bikova imaju ozbilje namjere da pojačaju svoju ekipu mladim fudbalerom Zvezde, koja na ime obeštećenja traži pet miliona eura.

Čini se da će u Torinu pristati na takav zahtjev, jer već imaju odlična iskustva sa kupovinom iz Zvezde, odakle je prije dvije godine stigao Nikola Maksimović.

Crvena zvezda je prodala 70% prava na ugovor Luke Jovića Investicionom fondu, pa bi u slučaju realizacije transfera za pomenutu cifru zaradila 1,5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.