Trener Zrinjskog uoči Čelika

Marinović: Samo pobjeda dolazi u obzir

Pred nogometašima mostarkog Zrinjskog sutra je duel 6. kola BH Telecom Premijer lige BiH u kojem će odmjeriti snage sa Čelikom. 

Trener Vinko Marinović je u svom obraćanju novinarima istakao da je Zrinjski pod imperativom pobjede, a najavio je i moguće promjene u sastavu u odnosu na prošlosedmični duel sa Širokim Brijegom. 

"Čeka nas veoma zahtjevna utakmica sa Čelikom. To je ekipa koja je do sada igrala dosta dobro i imala je jedan veoma dug niz bez poraza. Iako su izgubili u Travniku, protiv Sarajeva su pokazali da je to bio loš dan i ono što je bitno, jeste da je to kompaktna, disciplinovana i veoma brza ekipa. Moramo obratiti na to pažnju, ali u ovoj utakmici nama se nameće imperativ pobjede. Interesuju nas samo tri boda", kazao je Marinović i dodao:

"Možda će biti malih promjena u satavu. Vjerovatno ćemo nešto osvježiti i pokušati doći do pobjede", riječi su trenera Zrinjskog.

Zrinjski nakon 5. odigranih kola zauzima lidersku poziciju sa trinaest osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.