Zrinjski i Široki igrali bez golova

Marinović: Nismo bili na razini, Mladina: Teška utakmica

Zrinjski i Široki odigrali su 0:0 u derbiju petog kola BH Telecom Premijer llige BiH.

Šansi na obje strane je, istina, bilo, ali steče se dojam da je nula na kraju najrealnija.

"Nismo danas bili na našoj razini. Malo smo zapinjali u veznom redu, gdje nismo imali kreaciju kakvu inače imamo. Zato je u nastavku i izostala naša bolja igra. Na kraju moramo biti zadovoljni i remijem bez pogodaka," kazao je nakon susreta trener Zrinjskog Vinko Marinović.

"Utakmica je bila jako teška, rekao bih prava prvenstvena derbi utakmica, što se uostalom moglo vidjeti po pristupu igrača obje momčadi. Treneri su se međusobno respektirali, igrači su dali sve od sebe. Mislim kako je neodlučen rezultat zapravo i najrealniji nakon 90 minuta ove utakmice," kazao je trener gostiju Davor Mladina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski ostaje vodeći sa 13 bodova, dok Široki ima osam bodova. Treba napomenuti da Zrinjski jedini nije doživio poraz u novoj sezoni i jedini je sačuvao mrežu u svim utakmicama.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.