Carneiro napušta Chelsea

Lijepa Evo, zar je gotovo?

Edmir Škorić

Lijepa doktorka Chelseaja Eva Carneiro vjerovatno više neće raditi na Stamford Bridgeu.

Carneiro je svojim izgledom privukla pažnju medija i ranije, ali posebno se pisalo o njoj prije četiri sedmice, kada je ušla u verbalni sukob s Joseom Mourinhom.

Za one koji možda nisu u toku priče, prilikom Hazardove (lakše) povrede u meču protiv Swanseaja, kada je Chelsea napadao i tražio pobjedu, Eva i njen pomoćnik utrčali su u teren kako bi Belgijancu ukazali pomoć.

Eva je tako reagovala na gestikulaciju sudije, a Mourinho je kasnije optužio doktore za rezultat, rekavši kako je bilo jasno da Edenu nije ništa i da nije bilo potrebe za ukazivanjem liječničke pomoći. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Britanski mediji danas pišu da Eva do danas nije boravila u Chelseajevom trening kampu ili stadionu, te da je i dalje pod suspenzijom, ali i da nema više namjeru da se vraća.

Spremna je da otkaže saradnju Chelseaju, a postoji mogućnost da Portugalac bude tužen. Sve u svemu, lijepa Evo, ako odeš, nedostajat ćeš nama, ako Mourinhu već nećeš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.