Novi trener Širokog Brijega

Musa: Vjerujem da ćemo ostvariti svoj cilj

Povratnik na klupu Širokog Brijega Slaven Musa će svoj debi imati u nedjeljnom okršaju protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

U prostorijama NK Široki Brijeg je održana press konferencija uoči utakmice 8. kola, a prisutnim su se obratili trener Slaven Musa i fudbaler Stipo Marković.

„Istina je da imamo određenih problema sa kartonima i povredama, ali uz pravi pristup i podršku navijača kakva je bila na ovosezonskim utakmicama na Pecari te agresivniju igru vjerujem da ćemo ostvariti naš cilj i osvojiti tri boda za zadržavanje priključka s vrhom“, kazao je na konferenciji za novinare novi-stari trener Širokog Brijega.

Lijevi bočni Širokobriježana Stipo Marković je istakao kako očekuje tešku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mladost nije jednostavan rival. Trebamo biti oprezni protiv ekipe koja je pobijedila Željezničar i nikako ih ne smijemo podcijeniti. Moramo izvući pouke iz poraza u Zenici".

Zbog tri žuta kartona Musa ne može računati na Sesara i Ćorića, a problema s lakšim ozljedama imaju Landeka, Karačić i Krstanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti