Slaven Musa novi trener Širokog Brijega

Davor Mladina dobio otkaz

Slaven Musa novi trener Širokog Brijega

Davor Mladina više nije trener Širokog Brijega. Rukovodstvo kluba nakon jučerašnjeg poraza od Čelika (2:1) odlučilo je sporazumno raskinuti saradnju sa hrvatskim trenerom i na kormilo vratiti Slavena Musu. 

Navijači kluba iz Širokog Brijega bili su razočarani rezultatima koji su u uvodnim kolima ostvareni pod palicom Davora Mladine i tražili su hitnu promjenu na trenerskoj poziciji.  

Neodovoljno dobra predstava na Bilinom polju rezultirala je sporazumnim raskidom saradnje, a na zvaničnoj klupskoj stranici saopšteno je da je za novog trenera imenovan Slaven Musa. 

Musi je ovo ujedno i povratak na klupu Širokog Brijega, koji nakon sedam odigranih kola zauzima petu poziciju sa šest bodova manje od prvoplasiranog Zrinjskog. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.