"Imamo kvalitetne igrače, ali bahato je najaviti titulu"
Bljesak

Slaven Musa, novi trener Širokog Brijega:

"Imamo kvalitetne igrače, ali bahato je najaviti titulu"

Slaven Musa danas je ponovno imenovan za trenera Širokog Brijega. 

Jučerašnji poraz od Čelika u Zenici (2:1) presudio je hrvatskom stručnjaku Davoru Mladini, koji je odlukom rukovodstva kluba razriješen dužnosti. 

"Upravo smo završili sa jutarnjim treningom i u ovom trenutku nemam nešto posebno za reći. Većinom poznajem sve igrače i važno je da u narednom periodu dobro selektiramo tim i vratimo Široki Brijeg u sami vrh", kazao je Musa u razgovoru za SportSport.ba. 

Široki Brijeg nakon sedam uvodnih kola zauzima petu poziciju sa šest bodova manje od prvoplasiranog Zrinjskog. Musa nije izgubio nadu u osvajanje titule.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ima još dosta da se igra, osnovni cilj kluba je izlazak na evropsku scenu. Sve osim toga je neuspjeh. Iako je došlo dosta kvalitetnih igrača u ljetnom prijelaznom roku, bilo bi bahato reći da ćemo biti prvi. Ima tu još dosta kvalitetnih klubova s kojima ćemo voditi borbu. Trenutno je najvažnije da u nedjelju pružimo dobru partiju i ostvarimo pobjedu protiv Mladosti", zaključio je novi trener Širokog Brijega. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.