Trener Malmea očekuje iznenađenje

Real Madrid u Malmeu očekuje paklena atmosfera

S. Bošković

U okviru drugog kola Lige prvaka grupe A, u Švedskoj će snage odmjeriti Malmo i Real Madrid. Trener domaćeg tima, Age Heraide, smatra da njegov tim može prirediti veliko iznenađenje.

Kraljevski klub otputovao je u Švedsku kao apsolutni favorit, no Hereide misli da njegovi izabranici borbenom igrom i dobro taktikom mogu šokirati goste.

"Ne znaju ništa o nama i to se ne može promijeniti. Oni imaju tri boda i samo su ljudi. Teško je igrati protiv Madrida na Santiago Bernabeu, kad su naši navijači daleko. Ali su u Malmou veoma blizu i to će iznenaditi Real Madrid", rekao je Age Heraide.

U prvom kolu Real Madrid je slavio sa 4:0 protiv Shakhtara, dok je Malmo poražen na teškom gostovanju u Parizu, od PSG-a, sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.