U finalu pao Osijek

Široki Brijeg osvajač memorijalnog turnira u Vukovaru

Fudbaleri Širokog Brijega su osvajači 5. memorijala 'Blago Zadro', koji je održan u Vukovaru.

Širokobriježani su u finalu turnira bili bolji od Osijeka rezultatom 2:1.

Igrao se 29. minut kada je Baraban presjekao jednu loptu i nesebično proslijedio do Ajayija, koji je pogodio za vodstvo Širokog Brijega. Brekalo je u 42. minuti iskoristio ubačaj Ivankovića i glavom pogodio za 2:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Osijek je do smanjenja rezultata stigao u 71. minuti pogotkom Alena Grgića, ali to je bilo sve od člana 1. HNL.

Zanimljivo, ekipa Širokog Brijega je osvojila svih pet do sada odigranih memorijala u čast hrvatskog branitelja Blage Zadre.

Finale 5. memorijala Blago Zadro:

Široki Brijeg - Osijek 2:1 (Ajayi 29', Brekalo 42'/Grgić 71')

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Široki Brijeg: Soldo, Ćorić, Pandža, Brekalo, Marković, Landeka, Ivanković, Baraban, Wagner, Ajayi, Krstanović (još su igrali: Buhač, Karačić, Kožul). Trener: Slaven Musa.

Osijek: Mikulić, Mihaljević, Škorić, Džolan, Matas, Šafar, Anić, Prgomet, Špoljarić, Štrjaljm, Aganspahić (još su igrali: Lukić, Grgić, Šorša, Tzveiba, Lesjak, Špičić). Trener: Zoran Zekić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.