Široki Brijeg izborio finale pobjedom nad Dinamom

Širokobriježani slavili u odličnom susretu protiv Dinama

Široki Brijeg izborio finale pobjedom nad Dinamom

Široki Brijeg je danas na turniru Blago Zadro odmjerio snage sa zagrebačkim Dinamom. Širokobriježani su slavili rezultatom 3:2 i tako izborili finale turnira. 

Široki Brijeg je do vodstva došao u 21. minuti susreta. Mihaljević je primio loptu na ivici kaznenog prostora, šutirao lijevom nogom i pogodio mrežu Dinama. U 39. minuti susreta Fernandes je zatresao mrežu Širokog Brijega, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. Ostalo je nakon prvog poluvremena 1:0 za lidera Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Na samom početku drugog poluvremena priliku je imao Dinamo. Vukojević je uposlio Machada koji lobuje golmana Širokog Brijega, ali njegov udarac zaustavila je prečka. Široki je u 62. minuti susreta došao do dva gola prednosti, a strijelac je bio Buhač. 

Dvije minute kasnije Karačić je zatresao svoju mrežu, a Fernandes je u 70. minuti susreta donio izjednačenje ekipi iz Zagreba. Široki je do pobjede došao u samoj završnici susreta. Mrežu Dinama zatresao je Ivanković. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.