Fudbaler Širokog Brijega

Ivanković: Nadam se pobjedi protiv Borca

Fudbaleri Širokog Brijega odradili su posljednji trening na Pecari i otputovali u Banja Luku, gdje će sutra u okviru 13. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Borcem. 

Prvotimci Jure Ivanković i Luka Menalo očekuju tešku utakmicu protiv kluba koji vodi Petar Kurčubić, no nadaju se pobjedi i novim bodovima. 

"Protiv Orašja smo odigrali pametnu utakmicu i to je rezultiralo pobjedom od 3:0. Sad samo mislimo na Borac. Sigurno da njihovo mjesto na tabeli ne govori o kvaliteti, trenutno su u krizi i protiv nas uvijek igraju 'napaljeno'. Teško je igrati u Banja Luci, ali mislim da smo sad u odličnom nizu i nadam se da ćemo se vratiti sa tri boda", izjavio je Jure Ivanković za klupski sajt.

U pozitivan rezultat protiv Borca vjeruje i Luka Menalo, koji ističe da je atmosfera u timu na visokom nivou. 

"U Banja Luci nas čeka teška utakmica, ali nadam se da ćemo uspjeti ostvariti pobjedu. Atmosfera je odlična među igračima, svi se odlično slažemo i idemo po nova tri boda", istakao je Luka Menalo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg nakon 12. odigranih kola zauzima petu poziciju u Premijer ligi BiH sa tri boda manje u odnosu na vodeću Slobodu iz Tuzle. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.