Široki Brijeg dočekuje Drinu

Crnov: Volio bih zabiti Drini, ali najvažnija je pobjeda

Široki Brijeg sutra će na Pecari u okviru 14. kola BHT Premijer lige BiH ugostiti zvorničku Drinu.

Izabranici Slavena Muse će u predstojećim utakmicama protiv Drine i Orašja nastojati nastaviti pozitivan niz, a to je na konferenciji za medije potvrdio i pomoćni trener Mario Bazina.

"Na Pecari su uvijek cilj tri boda, pa tako i protiv Drine. Oni jesu posljednji, ali nećemo ih podcijeniti, nego ćemo maksimalno ozbiljnim pristupom nastojati doći do pobjede", kazao je Bazina na konferenciji za medije.

Prisutnim novinarima obratio se i Ivan Crnov, koji priželjkuje prekid golgeterskog posta, ali i pobjedu svoje momčadi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno da bih volio zabiti, no dakako da su najvažnija tri boda, ma ko god bio strijelac. Još ako postignemo pogodak u ranoj fazi, onda ćemo lakše utakmicu riješiti u našu korist. Dižem se u formi, a i atmosfera u timu je odlična."

Bazina je najavio i potvrdu prolaza u Kupu u utorak na Pecari protiv Orašja, kao i mogućnost davanja prigode u tom susretu igračima koji su do sada manje igrali. Protiv Drine će, pak, igrati najspremniji, ozbiljno i maksimalno fokusirani  na eliminaciju bilo kakvoga iznenađenja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.