Jabuka.tv

Tim sa Pecare u četvrtfinalu Kupa

Široki Brijeg ponizio Orašje na Pecari

Široki Brijeg se plasirao u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine. Plavo-bijeli su u uzvratnom susretu na Pecari deklasirali Orašje rezultatom 6:0, dok je u prvoj utakmici bilo 3:0 za gostujući sastav. 

Tim kojeg vodi Slaven Musa na domaćem terenu je opravdao ulogu favorita i na kraju lakše od očekivanog savladao Orašje sa visokih 6:0, a vodeći gol na utakmici viđen je u 17. minuti.

Vodstvo Širokom Brijegu donio je Mate Mehar, da bi potom pet minuta prije kraja poluvremena Ivan Buhač udvostručio vodstvo domaćih.

Drugo poluvrijeme donosi pravu golijadu. Već u 57. minuti rezultat je povisio Jure Ivanković pogotkom iz jedanaesterca, a nekoliko minuta kasnije u listu strijelaca se upisao i Dino Kresinger. 

Širokobriježani su unatoč sigurnom vodstvu i dalje napadali, a za novi gol na utakmici pobrinuo se Josip Ćorluka u 60. minuti. Tri minute prije kraja utakmice Luka Menalo je snažnim udarcem postigao posljednji pogodak za konačnih 6:0 na Pecari.

Kup BiH, osmina finala:

Široki Brijeg - Orašje 6:0 (3:0)

Široki Brijeg: Bilobrk, Kožul, Pandža, Pehar (46. Kresinger), Ivanković, Baraban (63. Menalo), Landeka, Buhač (54. Ćorluka), Ajayi, Karačić, Marković.

Orašje: Ivkić (46. Kurbašić), Pejić, Breškić, Ćosović, Brkić, Vidović, Arlović (61. Lugavić), Živković (82. Neretljak), Marković, Maskaljević, Prgić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.