Na revanš susretu finala Kupa BiH

Policija morala intervenisati na Koševu

Fudbaleri Olimpica su se nakon boljeg izvođenja penala u revanš susretu finala Kupa Bosne i Hercegovine okitili prvom historijskom titulom.

Ipak, sarajevska publika koje je danas prisustvvovala susretu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" nije totalno mirovala. 

Kada su igrači Širokog Brijega krenuli po svoje medalje publika se uzbudila, skandirala je ime Vedrana Puljića, navijača FK Sarajevo koji je ubijen u već poznatim dešavanjima od prije par godina ispred stadiona Pecara.

Pored verbalnih uvreda s tribina je poletjelo i nekoliko predmeta prema gostujućim fudbalerima, nakon čega su pripadnici policije morali intervenisati i navijače udaljiti od ograde koja ih je dijelila od igrača Širokog Brijega.

 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti