Zrinjski ubjedljivo slavio protiv Olimpica

Marinović: Ovo je za nas vrlo važna pobjeda

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog savladali su danas u gostima Olimpic sa 3:0 u okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Zrinjskog Vinko Marinović nakon utakmice kazao je da je Olimpic ekipa koja trenutno ima veliki psihološki pritisak, ali da je njegov tim zasluženo slavio.

"Postigli smo gol u pravo vrijeme. Iako je na kraju rezultat bio visok nije nam bilo lako doći do pobjede. Teren je bio težak za igru za obje ekipe . U drugom poluvremenu smo čekali neke kontre da dođemo do drugog gola. Kasnije nam je bilo lakše i priveli smo utakmicu kraju", rekao je Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je dodao da je ovo za njegovu ekipu vrlo važna pobjeda jer su ostali u utrci za prvo mjesto. Ekipa Zrinjskog trenutno je lider na tabeli Premijer lige BiH sa 33 boda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.