Marinović: Zasluženo smo slavili

Trener Zrinjskog zadovoljan pobjedom

Marinović: Zasluženo smo slavili

Zrinjski je u okviru 16. kola BHT Premijer lige BiH slavio protiv Olimpica na Koševu rezultatom 3:0.

Mostarski klub se pokazao kao kvalitetniji protivnik i na kraju je zasluženo upisao pobjedu, a nakon utakmice zadovoljstvo zbog pobjede nije krio ni trener Vinko Marinović. 

"Utakmica nije bila laka, iako to rezultat govori. Na odmor smo otišli sa 1:0, u drugom dijelu smo čekali svoje prilike i znali smo ih iskoristiti. Zasluženo smo stigli do velika tri boda", istakao Marinović i dodao:

"U narednom kolu igramo s Drinom. Nema kalkulacija, želimo kao i uvijek osvojiti tro boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa Zrinjskog je nakon ove utakmice, barem privremeno, zauzela vrh tabele, a tamo će i prenoćiti ukoliko Široki Brijeg ne savlada Tranvnik. S druge strane, Olimpic je ostao u opasnoj zoni sa samo 16 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.