HNL, 17. kolo:

Hajduk visoko slavio, Sušić pogodio i asistirao

Bh. reprezentativac Tino Sven Sušić pružio je fantastičnu partiju u pobjedi Hajduka nad zaprešićkim Interom. 

Hajduk je u okviru 17. kola HNL-a ugostio Inter na Poljudu i na kraju slavio sa visokih 4:0, a za vodeći pogodak u 23. minuti pobrinuo se upravo Sušić.

Sušić je u centru pažnje bio i četiri minute prije kraja poluvremena. Njegovu asistenciju na pravi način iskoristio je Tudor, da bi do kraja utakmice Bencun i Roguljić povisili na 4:0 i postavili ujedno konačan rezultat. 

Na kraju dodajmo da je Sušić teren napustio u 72. minuti, a njegov Hajduk današnjim trijumfom je ostao na trećoj poziciji sa tri boda manje od Rijeke koja se nalazi na prvoj poziciji. 

HNL, 17. kolo:

Hajduk - Inter Zaprešić 4:0 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.