Portugalac napušta Real?

Van Gaal: Želimo vratiti Ronalda u Manchester United

Louis van Gaal je u izjavi za britanske medije potvrdio da želi vratiti Cristiana Ronalda u Manchester United.

Portugalac je za Manchester United nastupao u periodu između 2003. i 2009. godine, a špekulacije o njegovom povratku na Old Trafford dodatno su podgrijale priče o navodnom nezadovoljstvu u Real Madridu. 

"Pratimo sve igrače, ne samo Ronalda. Ali, ti igrači uglavnom nisu dostupni. Što se tiče Ronalda, treba da sačekamo i da se nadamo", kazao je Van Gaal. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je navijačima Manchester Uniteda ostao u lijepom sjećanju. Tokom ere na Old Traffordu uspio je osvojiti tri titule u ligi, jednu u Ligi prvaka, jedan FA kup i dva Liga kupa. Upisao je 292 utakmice i 118 golova od dolaska u Manchester Uniteda iz Sportinga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.