Bolt: Mogao bih igrati u Manchester Unitedu

Najbrži čovjek na svijetu

Bolt: Mogao bih igrati u Manchester Unitedu

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt smatra da bi mogao riješiti probleme u Manchester Unitedu. 

Jamajčanin je veliki navijač Manchester Uniteda i za vrijeme legendarnog Alexa Fergusona izrazio je želju da nastupa na Old Traffordu, a korak dalje u svojoj namjeri napravio je obraćanjem Louisu van Gaalu. 

"Mislim da bih trebao na probni rad, pa da mi otvoreno kažu jesam li zadovoljio ili nisam. Mislim da bih bio dovoljno dobar jer sam spreman, brz i mogu kontrolirati igru. Najbitnije je da razumijem igru", kazao je Bolt i dodao:

"Da odradim probni rok mislim da bi rekli 'znaš šta, evo ti ugovor na pet godina! Imaš 30 godina, idemo!'"

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United u engleskom Premiershipu trenutno zauzima četvrtu poziciju sa dva boda manje od vodećih Arsenala i Manchester Cityja. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.