Foto:EPA

Scholes se okomio na Van Gaala

"Titula? Jedino ako Arsenal bude imao problem s povredama"

S. Bošković

Paul Scholes smatra da Manchester United nije dovoljno kvalitetan da se bori za titulu. 

Ekipa Louisa van Gaala slavila je na gostovanju kod Watforda (2:1) pogotkom Bastiana Schweinsteigera u sudčevoj nadoknadi. 

Unatoč tome što su Crveni đavoli nakon 13 odigranih kola drugi s jednim bodom zaostatka za vodećim Leicesterom, sjajni veznjak ne vjeruje da titula može doći na Old Trafford. 

"Da li je United dovoljno dobar da osvoji ligu? Nisam siguran u to. Da bi se to desilo Manchester City i Arsenal moraju imati problema s povredama", rekao je Scholes, koji iskoristi svaku priliku da kritizira ekipu Louis van Gaala. 

U narednu subotu Manchester United gostuje vodećoj ekipi prvenstva, Leicester Cityju i imat će priliku da preuzme vrh ljestvice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.