Van Gaal: Želimo vratiti Ronalda u Manchester United

Portugalac napušta Real?

Van Gaal: Želimo vratiti Ronalda u Manchester United

Louis van Gaal je u izjavi za britanske medije potvrdio da želi vratiti Cristiana Ronalda u Manchester United.

Portugalac je za Manchester United nastupao u periodu između 2003. i 2009. godine, a špekulacije o njegovom povratku na Old Trafford dodatno su podgrijale priče o navodnom nezadovoljstvu u Real Madridu. 

"Pratimo sve igrače, ne samo Ronalda. Ali, ti igrači uglavnom nisu dostupni. Što se tiče Ronalda, treba da sačekamo i da se nadamo", kazao je Van Gaal. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je navijačima Manchester Uniteda ostao u lijepom sjećanju. Tokom ere na Old Traffordu uspio je osvojiti tri titule u ligi, jednu u Ligi prvaka, jedan FA kup i dva Liga kupa. Upisao je 292 utakmice i 118 golova od dolaska u Manchester Uniteda iz Sportinga. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.