Na izlaznim vratima

Brozović napušta Inter u januaru?

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi na zimu napustiti redove Intera. 

Brozović ove sezone nije u ozbiljnim planovima trenera Roberta Mancinija i starter je bio samo na pet utakmica, a prostora odlasku ostavio je i čovjek koji se brine o njegovoj karijeri. 

"Marcelo je važan igrač Intera, ali i hrvatske reprezentacije. Ne mogu ništa da kažem ništa u vezi njegove budućnosti u dresu Intera, to morate pitate ljude iz Intera", kazao je Brozovićev agent, te potom dodao:

"Mnogi klubovi su zainteresovani za Brozovića? To je također pitanje za Inter", jasan je bio. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Teško je očekivati da će Mancini u predstojećem prijelaznom roku pristati na transfer Brozovića, jer ga vidi kao prvu zamjenu povrijedi li se neko od standardnih prvotimaca. Za njegovo dovođenje interes je pokazao Lyon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.